Aksglæde (pop/rock)

Aksglæde leverer pop/rock med stærke melodier og finurlige friske jazzede elementer. - Teksterne er som musikken lette at gå til, men stikker alligevel ud og formår at fange lytterens opmærksomhed.

  GAFFA ***** (5 stjerner) "Aksglæde har i en ung alder et fornemt greb om gode melodier og skæv dansk sangskrivning i stil med også aktuelle Tårn."

  Souncvenue **** (4 stjerner) "Den dansksprogede undergrundsscene sprudler som aldrig før. Som en af eksponenterne for bølgen står firkløveret Aksglæde, der med deres selvbetitlede debut-ep beviser, at man både kan nikke mod den danske musikarv og føre vores stolte sangskrivertradition i nye, friske retninger."

  Der trækkes associationer tilbage til tidligere danske forgangsmænd som C.V. Jørgensen og Steffen Brandt, mens lyd universet er nyt og smager mere af internationale navne som Mac Demarco.

  Musikken afspejler en perfektionistisk, minimalistisk flair, der også høres live, hvor Aksglæde har lavet deres hjemmearbejde og frontmand Jacob Aksglæde’s gadedrenge charme gør det til en fornøjelse at være i deres selskab.

  Bandet, som har fået navn efter bandmedlemmerne og fætrene Jacob og Mikkel Aksglæde, dukkede op ud af det blå med nummeret ’Lille Taarbæktøs’ i sensommeren 2014. ’Lille Taarbæktøs’ viste sig at være en god forsmag på potentialet i deres musik og fik stor opmærksomhed fra radioen med afspilninger på P3, P6 og P4. Ligeledes fik de danske musikbloggere hurtigt øjnene op for de fynske fætre og deres unikke lyd.

  Opvarmning: Ponti (solo):
  Med sine dansksprogede tekster og farverige melodier imponerede Ponti Karrierekanonen så meget, at han kom helt til finalen i Karrierekanonen 2017. Ponti har bevist sit værd, som en stærk sangskriver inden for den danske sangskrivertradition med sine særegne mørke tekster. Med et stærkt liveband i ryggen har Ponti ligeledes leveret nogle imponerende koncerter på Spot Festival, Smukfest og som support for Sonja Hald. Nu har man chancen for at opleve Ponti som en enmandshær, når han skal turnere Danmark rundt med Aksglæde. Det bliver akustisk, intimt og intenst.

  Dørene åbner kl. 19.00

  Billetpriser
  Forsalg: 110 kr.
  I døren: 130 kr.
  Studierabat 50%

  Arrangør. NygadeHuset

  Sidst opdateret 21.11.2017

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk