Baby in Vain (Rock)

Er du til 90'ernes stonerrock? Så gå ikke glip af en enestående mulighed for at høre Baby in Vains egen fortolkning af denne genre. Selvom Baby In Vain står på skuldrende af ikoner, skaber de deres helt egen karakteristiske lyd.

  Det danske fremadstormende trekløver Baby In Vain bestående af Lola Hammerich, Benedicte Pierleoni og Andrea Thuesen buldrede gennem lydmuren i 2013 med skarpe riffs, intense liveshows og uimodståelige vokalsider. Bandet spiller tung, beskidt rock med referencer til både stoner og støj, mens trangen til at proppe musikken i flyttekasser med genrebetegnelser glider på befriende vis i baggrunden.

  I 2017 udgav de deres debutalbum 'More Nothing', som blev skabt på blot 11 dage i samarbejde med producer Rob Ellis. Albummet tog anmeldelserne med storm med seks hjerter i Politiken, seks stjerner i GAFFA, og en yderst positiv medfart i Berlingske, der gik under overskriften "Hypet dansk rocktrio genopliver grungen”.

  De tre unge københavnere har kastet sig ud i en hæsblæsende karriere, der til trods for deres unge alder allerede har sendt dem på turné med San Fransiscos egen Ty Segall, Alison Mosshart den britiske/amerikanske duo The Kills og guitarlegenden og Sonic Youth-frontmanden Thurston Moore. 

  På scenen har deres energiske og larmende liveshows skaffet dem en solid følgerskare verden rundt og et internationalt pladeselskab i Partisan Records.

   Suppert: ROXY JULES - der i sin lyd balancerer mellem noget skrøbeligt og porøst, og noget larmende og konfronterende. Kendetegnende er Julie Runa’s stemme and lyrik.

  Dørene åbner kl. 19:00

  Billetpris:
  Voksen: 100 kr. 
  Studerende: 50 kr. 

  Arrangør: NygadeHuset i samarbejde med Sønderborghus.

   

   

  Sidst opdateret 12.11.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk