Bogfinkevej & StandBild (rap) - dobbeltkoncert

Dobbeltkoncert med danske Bogfinkevej og tyske Standbild.

  Bogfinkevej
  Det er som om, at du aldrig ved, hvor du har dem. Du kan bare mærke, at du har savnet noget. Du finder Bogfinkevej i et mix af folkelighed, legende rap-harmonier og skarpe tekster.
  Et sted, hvor de har sat sig tungt i førersædet.

  Det er underholdende, men aldrig plat. Det kan være tungsindigt, men solen har det med altid at finde vej gennem skyerne.    
  Med succesudgivelsen “Helt Stil”, cementerede de tilmed deres status som liveband og med producer Es (L.O.C., Barbara Moleko) og en overlegen hornsektion på scenen, er der garanteret fokus fra start til slut.
  Nu er de tre ærkeaarhusianere endelig på landevejen. Bevæbnet med teknisk overlegenhed og en imponerende sans for den gode melodi. Bogfinkevej var ikke længe om at lokke folk ind i deres univers, og da de havde fået folk til at elske musik de knap nok vidste fandtes, var bla. Wafande, Steffen Brandt og tv-2, ikke længe om at ønske dem som bidrag til deres tours i 2017.

  De trækker i dit smilebånd, prikker til dit intellekt og er netop det band, du synes, der manglede.

  StandBild

  Siden 2015 består StandBild fra Flensborg af Alex (keyboard), Marius (trommer), Kjeld (bas), Tobi (guitar) og Pascal (sang). De fem drenge har fundet sammen for at spille musik med indhold og mening. Med de forskelligste musikalske inspirationskilder har de skabt en personlig og harmonisk sound. Det er håndlavet musik og rap med tekster, der går i dybden og danner rammen om deres sange.

  http://www.standbildmusik.de/

  Doppelkonzert mit zwei Hip-Hop Acts, StandBild aus Deutschland und Bogfinkevej aus Dänemark

  StandBild

  Die fünfköpfige Flensburger Band StandBild hat sich 2015 gegründet und ist seither dabei deutschen HipHop mit Einflüssen aus Rock und Indie zu vereinen. StandBild sind Alex (Keyboards), Marius (Schlagzeug), Kjeld (Bass), Tobi (Gitarre) und Pascal (Gesang). Mit eigenen Beats und selbstgeschriebenen Texten beleuchten sie hauptsächlich Themen des alltäglichen Lebens.

  Bogfinkevej

  Man weiß nie, wo man sie hat. Bogfinkevej ist ein Mix aus eingängigen Melodien, variationsreichen Rap-Harmonien, spitzfindigen Texten. Sie sind unterhaltsam ohne jemals platt zu wirken. Ihre Lieder sind tiefsinnig und manchmal melancholisch, aber nie ohne Hoffnung. Nun sind die drei Musiker aus Aarhus on the Road, mit technischer Überlegenheit bewaffnet und einem imponierenden Gespür für die gute Melodie.

  Dørene til koncerten åbner kl. 19.00

  Billetpris:
  Forsalg: 100 kr.
  I døren: 120 kr.
  Studierabat 50% - Studiekort skal fremvises i døren.

  Arrangør: NygadeHuset i samarbejde med Sønderborghus og Bund Deutscher Nordschleswiger

   

   

  Sidst opdateret 12.11.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk