Kajsa Vala (americana)

Navnet Kajsa Vala har summet i krogene, siden hun i 2017 lagde Spot festivalen ned med sit fantastiske band. Hun spiller AMERICANA. En genre, der sjældent synes at lykkes af andre end netop amerikanerne selv.

  Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Valas musik på skandinaviske rødder. Men mødet med Nashville, hvor Kajsa ad flere omgange har boet for at dykke helt ned i sangskriver-håndværket, har formet hendes eget unikke take på den amerikanske musiktradition og skabt sin helt egen lyd.

  Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Hun er ikke bange for at Americana traditionen får pop antydninger, en tendens man fx også ser hos de succesfulde svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

  Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der virkelig mestrer sit instrument fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Fra 8. februar 2018 kan hun opleves i sit rette element - live. Hun åbner sin store Danmarksturne HERE COMES WINTER i hjembyen Århus. Dagen efter slipper hun sin nye single af samme navn. "

  www.kajsavala.com
  Live-video:
  https://youtu.be/IXpa1VxM-jU

   

  Opvarmning: R.NOOR

  Bag synonymet R.NOOR finder man Rikke Mølbæk. Hun har med over 250 koncerter siden 2013, cementeret sig selv som en sangskriver, der mener det mere end almindeligt alvorligt. Sangskrivningen er ærlig og dybtfølt med et tydeligt afsæt i det særdeles veludførte guitarspil - hvilket bla. er ført til titler som “Årets Danske Sangskriver 2013” v. Akustikkens Sangskriverkonkurrence i Aarhus og “Årets Nordjyske Sangskriver 2013” v. Band Battle på Skråen i Aalborg.

  “Allerede når fingrene rører strengene bliver man ramt. Hendes guitarlyd må være indstillet på "hjertefrekvens", for den går i hvert fald lige i kulen.” - GAFFA

  Dørene til koncerten åbner kl. 19.00

  Billetpris:
  Forsalg: 110 kr.
  I døren: 130 kr.
  Studierabat 50%

  Arrangør: NygadeHuset

  spotlight
  Sidst opdateret 12.11.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk