Mike Andersen (soul/blues)

Intim duo koncert med Mike Andersen feat. Jens Kr. Dam.
Repertoiret til intimkoncerten bliver en blanding af nedkogte / intime udgaver af sange fra Mike Andersens bagkatalog, smagsprøver fra det nyeste album og særlig udvalgte ”yndlingssange” fra den store amerikanske sangskat.

  Intim duo koncert med Mike Andersen feat. Jens Kr. Dam.


  Soul- og bluesguitaristen, sangskriveren og sangeren Mike Andersen har spillet mere end 1200 koncerter med sit band for begejstrede publikummer i både ind- og udland.

  Men når Mike Andersen ikke turnerer med bandet, er det muligt, at opleve ham i et intimt duosetup – også på venues som ikke tidligere af pladsmæssige årsager har kunnet huse Mike
  Andersen og band. ”Jeg elsker mit fantastiske live-band, men har de seneste år følt et voksende behov for også at tage ud med et mere nedkogt og intimt set-up”, udtaler Mike Andersen.

  Publikum vil på denne måde opleve en meget ægte og intens udgave af Mike Andersen i selskab med Jens Kr. Dam, som besidder formidable evner til både at spille energisk og autentisk på piano, samtidig med at han spiller på trommer med fødderne og synger kor!

  Repertoiret til intimkoncerterne bliver en blanding af nedkogte / intime udgaver af sange fra Mike Andersens bagkatalog, smagsprøver fra det nyeste album og særlig udvalgte
  ”yndlingssange” fra den store amerikanske sangskat.

  Mike Andersen har udgivet:
  2016: Devil is Back
  2015: Live
  2014: Home
  2012: Mike Andersen
  2010: Echoes
  2006: EP
  2004: Tomorrow
  2002: My Love For The Blues

  Dørene til koncerten åbner kl. 19.00

  Billetpris:
  Forsalg: 150 kr.
  I døren: 170 kr.
  Studierabat 50%

  Arrangør: NygadeHuset

  spotlight
  Sidst opdateret 12.11.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk