Palace Winter (indie rock)

Den dansk-australske duo Palace Winter udgav sit nye album ’Nowaday’d. 4. maj til store roser i både ind- og udland.

  Den dansk-australske duo Palace Winter udgav sit nye album ’Nowaday’ d. 4. maj til store roser i både ind- og udland. Både P3 og P6 Beat spiller musikken flittigt og af GAFFA kaldes albummet ”indierock i verdensklasse” – alt imens internationale sværvægtere som britiske BBC Radio 6 Music og amerikanske New York Times heller ikke skorter med de lovprisende ord. 

  Palace Winter består af Carl Coleman og Caspar Hesselager, og Nowadays er deres opfølger til debutalbummet Waiting For The World To Turn fra 2016 – en debut der ansporede en Europa-turné, gav dem en dedikeret fan-base over hele verden og sidst men ikke mindst opmærksomhed fra internationale medier som BBC Radio 6 Music, KEXP, KCRW, The Guardian, The Line of Best Fit og utallige andre.

  Det nye album Nowadays er et album, der handler om dødelighed, den menneskelige tilstand og udfordringerne ved at være til stede i en verden fyldt med distraktioner. Palace Winter har med Nowadays udviklet deres filmiske og dynamiske lyd og skabt et album, der maler et mangfoldigt lydbillede. På førstesinglen “Take Shelter” introducerer Palace Winter eksempelvis universet med en grandios og smuk, men på samme tid insisterende klaverfigur – mens universet udvides yderligere med andensinglen “Empire” hvis blødende strygertema og storslåede, fængende synthesizers tilføjer en organisk og næsten romantisk dimension til bandets udtryk. På den måde kommer Palace Winter bredt omkring og har skabt et album, der veksler mellem skrøbelige ballader, højenergiske, stikkende guitarlinjer, tårnhøje og atmosfæriske synths samt insisterende beats.

  Når bandet til efteråret drager på turné bliver det med sangene fra Nowadays såvel som debutalbummet Waiting For The World To Turn fra 2016 og EP’en Medication fra 2015 i bagagen – og man kan godt begynde at glæde sig. For når Palace Winter leverer deres højenergiske kraut-inspirerede rock, er det en hypnotisk oplevelse med kaskader af lyd fra guitarer og synthesizere i smuk symbiose.

  Dørene til koncerten åbner kl. 19.00

  Billetpris:
  Forsalg: 130 kr.
  I døren: 150 kr.
  Studierabat 50%

  Arrangør: NygadeHuset

  Sidst opdateret 22.05.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk