Dicte & Frederik Vedersø feat. Line Felding (Pop/Rock)

Poetisk som kammermusik og med gennemslagskraft som et rockband.
Et helt nyt musikalsk samarbejde er på vej ud i landet, når sangeren Dicte og Frederik Vedersø fra The White Album og The Eclectic Moniker samt cellist og sanger Line Felding drager ud som trio.

  Dicte & Frederik Vedersø feat. Line Felding

  To af Danmarks mest anmelderroste sangere i nyt samarbejde med de smukke
  harmonier og den gode sang i fokus. Poetisk som kammermusik og med gennemslagskraft som et rockband

  Et helt nyt musikalsk samarbejde er på vej ud i landet, når sangeren Dicte og Frederik Vedersø fra The White Album og The Eclectic Moniker samt cellist og sanger Line Felding drager ud som trio. Med sig har de en lang række smukke kompositioner, hvor vægten er lagt på vokalharmonierne og det forfinede arrangement.
  ”Vi har hver især altid haft en stor kærlighed til de gennemarbejdede korharmonier og de storladne melodier, man finder i eksempelvis country- og folkmusikken. Både Frederik og jeg elsker, at harmonierne kan gå fra det blide og lyse over i det mørke og dunkle, så vi maler med den store, brede pensel”, fortæller Dicte.

  Frederik Vedersø og Dicte mødte hinanden første gang i 2017, da de begge sang til en række David Bowie-hyldestkoncerter, og de var ikke i tvivl om, at de skulle arbejde sammen igen. Desuden har både Dicte og Frederik arbejdet med Line Felding i en række forskellige musikalske konstellationer og var enige om, at hun var den rette tredjemand med sin fløjlsbløde stemme og sit stilfulde cellospil. ”Det bliver en fantastisk konstellation. Frederik har en eminent stemme, der bevæger sig fra det glasklare til det mørke med ekstrem flair for smagfulde harmonier – og så spiller han sofistikeret lækkert guitar.

  Med Line Felding har vi den ultimative trio, hvor vi vil servere intimitet, poesi og groove til publikum. Med andre ord bliver det sange fra det levede liv. Det bliver gennemsigtigt som kammermusik og med gennemslagskraft som et rockband”, siger Dicte.

  På repertoiret vil der være sange fra både Dictes og Frederik Vedersøs bagkatalog, men de vil også komponere nyt til trioen og fortolke andres sange. ”Vi holder begge meget af kunstnere som eksempelvis The Beatles, Bon Iver, David Bowie, Fleetwood Mac, Paul Simon og Neil Young, så vi lader os inspirere af deres måde at arrangere og komponere på. For os drejer det hele sig om den gode sang med det smukkest mulige arrangement; nøgenhed og skønhed i samklang med det rå og forrevne”, siger Frederik Vedersø.

  Dicte og Frederik Vedersø er klar med en udgivelse i foråret 2019, der vil indeholde en velafstemt blanding af de to musikeres musikalske DNA.

   

  Dørene åbner kl. 19:00

  Billetpris:
  Voksen: 190 kr.
  Studerende: 95 kr. 

  Arrangør: NygadeHuset

   

  spotlight
  Sidst opdateret 04.12.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk