Laura Illeborg m. Knud Møller & Niels Dahl (Singer/Songwriter)

Laura Illeborg er tilbage sammen med Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas, Mikkel Grue på guitar og en af landets bedste guitarister, Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen). Resultatet er 11 smukke og eftertænksomme numre.

  LAURA ILLEBORG ER TILBAGE MED NYE SANGE OM EKSISTENS,
  UFORLØSTHED, BLÅ GAJOL OG KÆRLIGHED.

  Og tilbage i en ny LIVE konstellation med sin gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas, Mikkel Grue på guitar og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) - som også har produceret den nye plade.

  ”Det Går Tit Godt” er indspillet med netop Dahl og Møller – I Sweet Silence Studios og med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixer pulten.

  Resultatet er 11 smukke og eftertænksomme numre, der peger imod en mere afdæmpet vise- og singer/songwritertradition end tidligere.
  Nogle vil måske kalde det et mere modent udtryk, men nu er der jo også gået 10 år siden sidst.

  Lauras kombination af enkel popmusik og underfundige tekster er altid blevet vel modtaget af publikum, og pressen har ofte udnævnt hende, som Danmarks fineste repræsentant på sit felt. Musikken er nænsomt tilbagelænet og tidløs. Der veksles mellem det helt klassiske singer/songwriter univers – og det mere vise agtige.

  Gennemgående luner man sig ved et ægte og fuldkomment ukommercielt album, der med hvilepulsen i behold, mest af alt bevæger sig reflekterende og eftertænksomt omkring livets små og store spørgsmål. Illeborg evner på moden og charmerende vis at vikle hverdagens små gøremål ind i mere essentielle og reflekterende tanker.

  Og så bør man gøre sig den tjeneste at læne sig tilbage, og bare nyde at Knud Møller ikke bare er ”Gud” når han skal håndtere den elektriske guitar, men så sandelig også mestrer de akustiske strengelege. Hvilket der vil være rig lejlighed til at gøre ved de kommende koncerter, der således også vil være et sjældent genhør med Møller på landets mere intime og mindre scener.


  Dørene åbner kl. 19:00

  Voksen: 120 kr. (140 kr. i døren)
  Studerende: 60 kr. 

  Arrangør: NygadeHuset - i samarbejde med det regionale spillested Sønderborghus

   

   

  spotlight
  Sidst opdateret 04.12.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk