Søren Krogh & Janus Bechmann (Singer/Songwriter)

Som koncertnavn er Krogh en stor musikalsk oplevelse. Ikke for ingenting, at han ofte karakteriseres som Niels Hausgaards arvtager.

Søren Krogh har med sit nye band netop indspillet det nye album, Globus. Sangene handler om kærlighed og smerte. Om at være på røven, på rejse, på vej ud i det blå på jagt efter nye eventyr.

  Den nordjyske troubadour, Søren Krogh udgav sit nye album, GLOBUS i februar 2018 og er efterfølgende på turné.

  Søren Krogh har med sit nye band og produceren, Dennis Ahlgren været i studiet og indspille en stak nye sange til det nye album, Globus. ”Hvorfor Globus, kunne man spørge … fordi vi kommer hele vejen rundt. Jeg blev skilt for nogle år siden, og det kom der heldigvis nogle sange ud af. Sange om kærlighed og smerte. Men også sange om at være på røven, på rejse, på vej ud i det blå på jagt efter nye eventyr”, fortæller Krogh.

  Lyt til et nummer fra Globus herunder:

  I løbet af 2019 fortsætter Krogh den lange række af succesfulde duokoncerter med sin nye partner-in-crime, Janus Bechmann (guitar, dobro mm). Janus Bechmann er vendte hjem fra USA i 2016 efter et år ”over there”, hvor han spillede med en lang række amerikanske sangskrivere og musikere.

  Som koncertnavn er Krogh en stor musikalsk oplevelse, men han er altså også bare en af musikbranchens bedste historiefortællere. Ikke for ingenting at han ofte karakteriseres som Niels Hausgaards arvtager. Og Ekstrabladets legendariske anmelder skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

  ”Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Krogh, da han modtog Danish Music Award-folk-prisen i 2016 som årets sanger … og fortsatte: ”Men måske mere som historiefortæller…” Folkesanger er måske egentlig mere rammende. Krogh modtog i øvrigt en Danish Music Award i 2013 som årets sangskriver.

  Start eftermiddagen kl. 12.30 i NygadeHusets café der byder på stjerneskud og et glas hvidvin eller en øl til kun 200 kr. inkl. koncertbillet.

  Dørene åbner kl. 13:00

  Billetpris:
  Voksen: 80 kr. /inkl. spisning 200 kr.
  Studerende: 40 kr. 

  Arrangør: NygadeHuset

  spotlight
  Sidst opdateret 04.12.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk