Defecto (metal)

Spottet af grammy-vinder og internationalt kendte producer, Flemming Rasmussen (Metallica), er DEFECTO uden tvivl en af de mest lovende tilføjelser til den danske metalscene i nyere tid.

DEFECTO bidrager med intelligent og melodisk progressiv metal, som har givet bandet national opmærksomhed og anerkendelse. Massive riffs, gigantisk-lydende catchy omkvæd, grandiøs symfoni og teknisk overlegenhed er blandt de ting, der kendetegner DEFECTO’s musik.
Den 2. December 2017 fortsatte DEFECTO’s udbrud på den danske metalscene med udgivelsen af NEMESIS, efterfølgeren til den yderst kritikerroste Excluded fra 2016. DEFECTO’s musikalske mission med NEMESIS var at skrive sange, der gør et øjeblikkeligt indtryk på lytteren, med et fokus på sangskrivningen samt på at nedbryde musikalske barrierer fremfor at forsøge på at passe ind i en specifik lyd. Resultatet er ulig noget andet fundet på den danske metalscene –moderne, kraftfuld og symphonisk heavy metal med melodier der bliver i hovedet efter første lyt.
På trods af, at DEFECTO kun har udgivet et enkelt, spiller bandet allerede udsolgte tours i Danmark, samt på festivaller som COPENHELL og som support for gigantiske acts som METALLICA og RAMMSTEIN foran hh. 16.000 og 35.000 publikummer. Derudover vandt DEFECTO High Voltage’s pris for ”Årets Upcoming Band” i 2017 samt ”Best Metal Act” fra Underground Music Awards 2012.
DEFECTO er absolut et band, man skal holde øje med, og deres seneste album er endnu et skridt ud i at bevise deres massive potentiale.

Dørene åbner kl. 20:00

Billetpris:
Forsalg: 100 kr.
I døren: 120 kr.
Studierabat 50%

Arrangør: NygadeHuset i samarbejde med Sønderborghus.

 

 

Sidst opdateret 12.11.2018

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk