Twins of June (Folk)

Tag med Twins of June på en rejse gennem deres følsomme og musikalske univers, når bandet spiller live på NygadeHuset. Deres musik er inspireret af kunstnere som Ben Howard, Mumford & Sons og Bon Iver.

  Tvillingbrødrene, Jesper & Jonas fra Aabenraa, nyder en bølge af succes efter deres udgivelse af debut EP 'Memories'. EP'en nåede #1 på Singer-Songwriter listen på ITunes i Danmark. I 2016 udgav de en ny single ved navn 'Out of Time', som nåede #2 på samme liste. Lokale radiostationer har støttet brødrene fra starten, mens deres musik også er nået til andre lande som Tyskland, Frankrig, Italien, USA og Afrika.

  Twins of June tager dig med på en rejse gennem deres følsomme og musikalske univers, som smukt beskriver op og nedture i livet. Musikken er inspireret af kunstnere fra nutidens Singer-Songwriter og folk kunstnere som Passenger, Ben Howard, Mumford & Sons og Bon Iver.

  De seneste par år har brødrene været på en håndfuld turnéer i Tyskland, samt indspillet deres debut album, ved navn 'Home'. Albummet indeholder 12 sprit nye sange, og er beskrevet som et album man både kan smile, græde og danse til. Albummet udkom d. 10 maj 2019.  

  Dørene og baren åbner kl. 19:00
  Koncert start kl. 20.00

  Standart billet: 40 kr. 

  Arrangør: NygadeHuset 

   

   

   

   

   

  spotlight
  Sidst opdateret 13.05.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk