BørneKultur

NygadeHuset er også børnenes kulturhus, og vi gør os umage for at strikke tilbud sammen til de yngste af kommunens borgere.

  Lokale til Leg – bevægelse & dans: Filuren
  Filuren er et lokale, hvor børnene kan boltre sig, der er musikanlæg, motorikredskaber, gynge, store bolde mv. Rummet kan lånes til fri leg, mødregruppetræf, dans, gymnastik osv. Institutioner må også gerne låne lokalet! Er der f.eks. en stor pigegruppe i børnehaven, så lån lokalet til MGP dans! Det er et hit og der er store spejle på væggen.

  Kontakt os for lån af lokalet! 

  Kamæleonkoncerter
  Aabenraa Musikskole afholder i samarbejde med NygadeHuset Kamæleonkoncerter i huset. For at bestille billet til koncerterne skal du kontakte Musikskolen direkte. Dette kan du gøre på tel. 73767200.

  Ferietid for børn
  NygadeHuset laver kreative forløb, workshops og andre arrangementer for børn i ferietiden. Tag et kig i fanen "Arrangementer for børn og voksne" for at se aktuelle arrangementer. Vær opmærksom på at man oftest skal tilmelde sig på forhånd, og at tilmeldingen er bindende.

  Børnefødselsdag
  Skal du holde børnefødselsdag for vuggestuen/børnehaven/klassen og synes du at din lejlighed er lidt for trang? Eller har du bare lyst til at lave en helt anderledes dag for fødselsdagsbarnet & gæsterne? På NygadeHuset har vi mulighed for at skræddersy et set-up, der passer til dig og din pengepung. NB, det er ikke muligt at afholde familiefester på NygadeHuset.

  Eks. I mødes på NygadeHuset til en kreativ aktivitet, dans, keramikworkshop eller glas-workshop. Køb maden af NygadeHuset, eller tag selv med hvis det er udenfor caféens åbningstid.

  For børnehavebørn kan man også lave en dag – f.eks. kl. 9:30 et kreativt forløb + dans/leg i Filuren, frokost kl. 11 (eks. pasta & kødsovs), kagemand/kone og saft. Slut kl. 12.

  Priser afhænger af indhold, evt. underviser osv. Læs mere her! 

  Familiesøndage
  Den 1. søndag i måneden, i vinterhalvåret, er NygadeHuset åbent kl. 09:30-14:30. Tjek kalenderen for dagens tema og tilbud. Der er som regel både dans, musik og kreative aktiviteter på plakaten – og altid noget for børn i alle aldre & dere forældre (og bedsteforældre)!

  Vi har i tidens løb haft rigtig mange dejlige søndage med børn:

  • Hestedag med ponyridning og kæpheste-kreationer
  • Halloweengræskar-mænd og græskarmarmelade.
  • StarWars event, med gæster fra det ydre rum og hjemmelavede rumskibe af skrald.
  • Professionelt dukketeater og hjemmelavede dukker
  • Fuglekassebyggeri og sommerfugleteater
  • Besøg af gæster som Sebastian Klein, Rosa fra Rouladegade og Katrine fra Ramasjang

  Og meget meget mere…. 

  Udlejning af julemandskostume
  Har du brug for en rigtig proff. og autentisk julemandsdragt, med skæg og det hele... Så kan du leje NygadeHusets for 50,-/døgnet. Ring 73768703 for info.

  Sidst opdateret 21.08.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk