[UDSOLGT] Skidefuld af Historier

Skidefuld af historier er et intensivt teaterprojekt, hvor nuværende og tidligere hjemløse og Hus Forbi-sælgere deler deres livshistorier i en professionelt opsat forestilling.

Der er udsolgt til stykket. 

Skidefuld af historier er et intensivt teaterprojekt, hvor nuværende og tidligere hjemløse og Hus Forbi-sælgere deler deres livshistorier i en professionelt opsat forestilling.

Vi har samlet et hold af mennesker, der lever et liv, som mange dårligt begriber. Et liv, præget af hjemløshed, arbejdsløshed, misbrug og pengeknaphed, men også en tilværelse med meningsfulde fællesskaber, broderskab og et livligt liv på gaden.

Vi kender dem alle sammen, de hjemløse som efterhånden er blevet en del af bybilledet. Avissælgerne der står udenfor supermarkedet og sælger aviser med tasken på skrå og aviserne i hånden. Ukueligt, i sol og regn, i høj sommer og streng vinter møder vi dem. Måske kigger vi ned, når vi går forbi, fordi vi ikke lige kan overskue, at skulle forholde os til vedkommende, som rækker hånden ud. Måske stikker vi vedkommende en 20’er og får avisen med hjem og en lille smule bedre samvittighed?! Måske møder vi den hjemløse person en enkelt gang eller to, måske hver dag, fordi han eller hun altid står dér på torvet, når vi er på vej på arbejde eller uden for supermarkedet, når vi skynder os at få handlet det hele ind, så vi kan nå hjem og fortsætte med resten af dagligdagens gøremål.
Men hvem er mennesket egentlig, med papskiltet, tasken, aviserne?. Vi får måske et glimt, en gang i mellem men vi ser som ofte, kun det ydre og tragiske menneske, dér i det snavsede tøj?!

Forestillingen er et unikt kludetæppe af historier fra spillernes liv syet sammen af små fine, skøre, skrøbelige og rørende tableauer. Om det der former os som mennesker, om det vedkommende og væsentlige i livet og om tanker, der favner både livet og døden.

Deltagerne i teaterprojektet har ikke alle erfaring med hverken teater, sang, dans eller musik. Men professionelle instruktører sætter rammerne og ud fra deltagernes egne historier, skabes en autentisk, rørende og berigende forestilling.

Efter forestillingen er der mulighed for at stille spørgsmål til deltagerne i Skidefuld af historier

Dørene åbner kl. 19.30 - kom gerne i god tid, så alle ikke ankommer på det samme tidspunkt :-) 

Entre: 100 kr. 

Pga. corona situationen er der kun et begrænset antal billetter til salg til denne forestilling. 
Husk, at du skal bruge mundbind, når du ankommer og færdes i NygadeHuset. Arrangementet gennemføres i henhold til myndighedernes gældende Covid-retningslinjer. Der er sikret god afstand og adgang til håndsprit. 

Arrangør: NygadeHuset

Forestillingen er støttet af Kulturelt Samråd i Aabenraa Kommune.