Peter Wangel m. band

Peter Wangel er klar med nyt projekt!

Peter Wangel er i øjeblikket aktuel med sit første dansksprogede album “Omfartsvej”, og den 20. maj 2021 kommer han til Aabenraa med sit band.

I november udgav den danske singer-songwriter Peter Wangel sit dansksprogede album “Omfartsvej”, som er produceret af Nikolaj Nørlund. Albummet handler om mange ting – Omsamfundets triste skæbner og et udfordrende familieliv, men også om dét at finde en ny musikalsk retning. Med albummet starter Peter Wangel et nyt kapitel i sit musikalske virke. Han har før komponeret og skrevet sine sange på engelsk, nu er de på dansk. Og så har han lagt sit elektroniske pop-projekt ‘Wangel’ helt og holdent på hylden til fordel for et nyt og mere autentisk, singer-songwriter projekt.

Det er stort genreskift fra overjordisk melankolsk elektronisk popmusik til en rå og virkelighedsfuld lyd, der emmer af nærvær og stærke fortællinger. Sangene har han skrevet på guitar, og det er Nikolaj Nørlund, som har arrangeret, akkompagneret og produceret.

“Med Omfartsvej har jeg gået efter at finde en ærlig lyd. Både i tekst og musik. Sangene er ikke svøbt ind i et hav af synthesizere, effekter og rumklang, som tager det væk fra det, det handler om. De er formuleret og komponeret med en stor umiddelbarhed, som jeg håber, kan give, alle dem der lytter til det, en følelse af nærvær.” – Peter Wangel

Om Omfartsvej udtaler producer Nikolaj Nørlund:
“Det er efterhånden noget tid siden, Peter kom til mig og spurgte, om jeg ville hjælpe ham med det her album. Siden fulgte en række skrivesessions, indspilningssessions, træning og meget kaffe, hvor vi forsøgte at udvikle ideen om “Peter Wangel”. Jeg er virkelig stolt af det resultat, det hele endte med. Jeg synes, “Peter Wangel” er et virkelig godt bud på en moderne dansk artist med en skarp personlighed og lyd samt en samling sange, der kan mange forskellige ting. Jeg håber, at alle vil tage åbent imod ham, for der er virkelig meget at hente på det her album.”

Entre kr. 140 (70 kr. for studerende). Tilmelding og coronapas nødvendig.

Koncerten foregår på NygadeHuset og er et samarbejde med det regionale spillested Sønderborghus.