Dig og din baby

Tag din baby med til spændende aktiviteter på NygadeHuset. Du kan komme selv eller tage hele mødregruppen med.

Sansemotorik

Vær med til en hyggelig stund med fokus på din babys motorik, når vi får besøg af en uddannet ergoterapeut og sansemotorisk konsulent.

SpædbarnsMotorik er motorik, sansestimulering, babymassage, teori samt hygge, nærvær og kontakt forældre/baby imellem. Det hele handler om sansestimulering, lege og aktiviteter, som styrker din babys vigtige sansemotoriske udvikling og udviklingstrin i det første leveår.

Efter endt motorikundervisning er I velkomne til at blive og tumle/snakke mere.

Baby laver kunst

Man kan aldrig være for lille til at være kreativ og lave de første kunstværker! Kom til en hyggelig stund i NygadeHusets Krea-Lokale hvor der er gjort klart med lærreder og økofingermaling - så babyerne kan komme igang med deres først kunstproduktioner i form af fodaftryk på lærreder.

Samtidig kan du få en snak med andre nybagte mødre og fædre samt deres babyer,- og nyde godt af at caféen sælger div. småretter og caffelatte - personalet hjælper også gerne med opvarmning af flaske/mad til baby.

Efter arrangementet er det muligt at fortsætte hyggen i Filuren - NygadeHusets motorikrum.

Babymassage & Zoneterapi

Kom til en hyggelig formiddag sammen med en zoneterapeut og babymassør. Hvorfor er babymassage godt for din baby? Hvor meget, hvor længe og hvor tit må man massere? Vi giver svarene og fortæller om teknikker inden for babymassage og zoneterapi, som du selv kan bruge derhjemme – også nogle der virker på ondt i maven.

OBS! Du skal medbringe: tæppe til at lægge baby på, håndklæde eller lille tæppe til at lægge over babyen.

Du kan selvfølgelig tage din barnevogn med indenfor på NygadeHuset. Vi har puslebord og blespand.