Nigel Ray Beck & Southern Sound (Folk/Rock)

Bandet Southern Sound og sangeren Ray Beck er parate til at besøge NygadeHusets.
Før koncerten er der mulighed for at nyde en god omgang Chilli Con Carne - måske i selskab med en kold juleøl :-)

  Dørene og baren åbner kl. 19:00. Spisning kl. 18.00 - 19.30

  Southern Sound

  Årets Tønder festival i 2015 skulle vise sig at være en ny begyndelse på et Folk/Rock band ved navn, Southern Sound. Navnet i sig selv afslører hvor deres medlemmer
  kommer fra, nemlig Tønder.

  Southern Sound består af Torben Ilsøe Nielsen, Maria Schulz, Simon Nielsen, Preben Hultgren og Kasper Buch. Bandet har eksisteret siden 2015, og på så kort tid har mere end 80 koncerter fundet sted! Bandet udgav i sommeren 2017 deres debut album "This is Southern Sound”, godt et år efter deres EP.

  Gruppen blev blandt andet nomineret til årets musikpris på Esbjerg Rock festival, siden hen har det kun gået en vej, fremad! Bandet har blandt andet været i Radio Globus og i  en masse lokal radio. Sangen Be in My Life fra albummet røg til tops på en 1. Plads på engelskhitlisten, efter lytterne havde stemt den til tops i radioen. Southern Sound er kendt for at brede sig hos alle aldre, det har blandt andet været spillesteder som Back to the Roots festival, Tønder festival, Hagges Musik Pub, Visby Open Air, Stevning musikfestival, Gråsten sommerfestival, Sønderborg musikfestival, og mange flere! Bandet har opvarmet for blandt andet, Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK) og Anthony da Costa (USA).

  I 2018 tog bandet på deres største Danmarkstourné “Travel tour”, hvor mere en 30 Officielle/Private koncerter blev spillet over sommeren.

  Nigel Ray Beck
  Nigel Ray Beck er Engelsk/Amerikansk singer/songwriter og storyteller, fra Weymouth England, med base i Danmark.
  Hans sange er storytelling i øjenhøjde og tager udgangspunkt i oplevelser, observationer, situationer og mennesker som har gjort et indtryk. Sangene er ofte skrevet i toget, i bilen, på hotelværelset, eller i flyet – lige i det øjeblik inspirationen er til stede.

  Nigel Ray Beck spiller normalt solo og har skrevet hundredvis af sange, så dagens spilleliste er normalt spækket med tilføjelser, og alternativer. Her er der ofte plads til den sidste nye sang skrevet om eftermiddagen den samme dag. Når han er på scenen vælger han sangene efter stemning og publikum. Det, kombineret med den gode historie, giver publikum en endnu større oplevelse af sangene, og uden de helt faste rammer skabes et rum for øjeblikkets følelser og nerve.
  Hans seneste CD ”13 Four Minute Songs” er optaget i hans eget studie The Red Room med amerikanske US Rails fra Philadelphia og The Low High Fives fra Danmark. Udgivet på eget label #alldaybreakfastrecords

   

  Billetpris:
  Forsalg: 100 kr.
  Dinner before koncert: 85 kr. 

  Arrangør: NygadeHuset

   

  Sidst opdateret 28.03.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk