Signe Svendsen & Mathilde Falch

En dobbelt-solokoncert på NygadeHuset.
Signe Svendsen og Mathilde Falch er gået sammen om at lave en eksklusiv koncert, hvor publikum får mulighed for at opleve de to sangskrivere på nært hold. Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet.

  Signe Svendsen
  Signe Svendsen har udgivet tre albums og spillet et hav af turnéer. Hendes sang »Hjemløse Hjerter« er blevet optaget i Arbejdernes Sangbog og hun blev nomineret til en Danish Folkmusic Award som årets sangskriver i 2016. Singlerne »Strejfer« og »Rift« er blevet spillet flittigt på P4.
  Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana- stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige og kommenterende på verden omkring os
  Signe Svendsen har med, 10 landsdækkende turnèer, to studiealbums, et live-album og senest singlen ”Det Forlyder” etableret sig som en særegen, underholdende og vedkommende sangskriver på den danske musikscene.
  Med klare poetiske tekster beskriver hun sin samtid, sin generation og kærlighedens forviklinger i et musikalsk univers, der bevæger sig i grænselandet mellem pop, singer songwriter, og nordic roots.
  Hun udgav sit tredje studiealbum, i foråret 2016 / Bear Records og har lovet at tage en håndfuld af de helt nye sange med til denne koncert.
  Om det at spille solo, sir hun:
  ”Man har helt klart en anden pagt med publikum, når man spiller solo. Vi er ligesom sammen om det hele, – publikum og jeg. De ved godt de skal opleve noget på nært hold og de er i høj grad med til at bære det igennem”.

  Mathilde Falch:
  Mathilde Falch skriver nærværende, personlige og catchy rock sange på dansk.
  Siden Mathilde Falch udgav sin første single i 2009 har hun tourneret Danmark rundt. Sammen med sit band, som duo og soloartist og har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder.
  Mathilde Falch udgav i 2017 sit 4. album ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.
  Mathilde Falchs 4 albums har været yderst anmelderroste og det seneste album høstede også 5-stjernede anmeldelser.
  Dagbladet Information skrev blandt andet nedenstående om “Som Børn På Ny” i Klaus Lynggards anmeldelse af albummet:
  "Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning. " Som altid udgiver Mathilde sin musik selv på sit lille pladeselskab “Just For The Record”.
  Med sange om relationer, massemennesket, afhængighed, kærlighed, tilgivelse og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig en kærlighed, der er større til rock end til pop er hun stadig en sjælden fugl i sin generation.

  En eksklusiv aften med mulighed for at høre to vedkommende sangskrivere med underholdende anekdoter og personlige fortællinger om livet - og hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

  Billetpris: 170 kr.

  Koncertsal og bar åbner kl. 19.

  Arrangør: NygadeHuset

  Sidst opdateret 29.03.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk