PATINA

Dansksproget indie-pop med poetiske tekster og rytmiske lækkerier.

Grundet coronakrisen er denne koncert flyttet. Ny dato er den 27. november.

 

Rygtet om Svendborg-bandets hæsblæsende koncerter løber med stigende hast. Hele tiden er der noget på spil. Hvilket enhver, der har set en af deres koncerter, kan nikke genkendende til. Her vokser de til et kollektiv på syv mand, og Soundvenue fremhævede dem blandt årets oplevelser på Spot 2019, mens GAFFA Danmark storroste deres koncert på Smukfest: ”De er som skabt til store scener."

PATINAs kerne er tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar.

Gregers, Mads og Søren har rødder i Svendborg og tråde ind i kollektivet Vellness Plader, der har været toneangivende i dansk lo-fi-pops undergrund. Da de stod med sangen ’miner_paa_papir’, kiggede de på hinanden og var enige om, at her var mere at efterforske. Det var på én gang medrivende funky som 1980’erne danske guldalderpop og råt, oprigtigt som postpunken.

Siden debutsinglen udkom, er det gået stærkt for PATINA.
Bandet er i A-rotation på P6 BEAT - DR med singlen 'flammer_rammer' og i D-rotation på P3 - DR med 'miner_paa_papir, de skal varme op for Alphabeat i K.B. Hallen og i Aarhus Congress Center i november, de vandt KarriereKanonen 2019 og har flere udsolgte koncerter med i bagagen.

”Vi vil gerne være et band, som giver folk modet til at slippe sig selv fri.”

 

PATINA @ NygadeHuset, Aabenraa

Døre kl. 19.00 / Koncertstart kl. 20.00

 

Billetpris: kr. 100,- (inkl. gebyr)

Studerende: kr. 50,- (inkl. gebyr)