Booking / Makerspace NygadeHuset

Makerspace NygadeHuset er et teknologilaboratorium, der kan bruges af alle. Både private plus dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser i Aabenraa Kommune.

For at booke Makerspace NygadeHuset skal I, som institution, være oprette som bruger i bookingsystemet Conventus.

For at hjælpe med bookingen følger her et par vejledninger og links.

1. Først skal I som institution/skole være oprettet i Conventus med stramoplysninger (navn, adresse, telefonnummer osv.).

2. Når I er oprettet og registreret er I klar til at booke og søge i Conventus. Her er en vejledning omkring bookning af lokaler i Conventus: VEJLEDNING.

Booking af lokale skal ske senest en uge før den ønskede dato.

Hvis I ikke kan få jeres bookning igennem eller er i tvivl om noget vedrørende brugen af Conventus, er I velkommen til at ringe til fritid-konsulenterne ved Aabenraa Kommune. Konsulenterne guider jer gennem systemet eller hjælper med svare på spørgsmål.

Kontakt fritid-konsulenterne ved Aabenraa Kommune på hverdage på tlf. nr.: 73 76 74 69.

Efter at bookingønsket er afsendt gennem Conventus, påhviler det jer, som institution/skole, at tjekke i systemet, om datoerne er korrekte. Det gælder også, selv om I har modtaget en mail om, at ønsket er godkendt.

Hvem kan låne Makerspace NygadeHuset?

Makerspace Aabenraa stiller Makerspace NygadeHuset til rådighed for daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser i Aabenraa Kommune.

For at være berettiget til gratis lån af Makerspace NygadeHuset skal institutionen/skolen være hjemmehørende i Aabenraa Kommune.

Det er gratis at låne Makerspace NygadeHuset.

Rengøring og aflevering

Makerspace NygadeHuset skal afleveres i samme stand, som det forefindes inden aktivitetens påbegyndelse. I modsat fald faktureres 275 kr. pr. time til dækning af udgifter til ekstra rengøring