Vil du være frivillig?

Har du lyst til at give 'et nap' med og blive en del af NygadeHusets fantastiske crew af frivillige?

Har du lyst til at hjælpe med at lave mad til fællesspisninger, bage kager eller hjælpe med at betjene cafeen, når der er arrangementer i huset? Eller kunne du tænke dig at hjælpe til, når vi har koncerter, foredrag og andre arrangementer? Har du børnetække og kan hjælpe til, når vi har kreative aktiviteter?

NygadeHuset er et kulturhus der rummer live-musik, fællesspisninger, værksteder og et væld af kreative børne- og familiearrangementer. De fleste af NygadeHusets arrangementer – fra koncerter til fællesspisninger – er drevet af frivillige kræfter. NygadeHusets filosofi er, at kultur er noget vi skaber sammen. Vi samarbejder med andre kreative kultur-aktører, foreninger og frivillige for at skabe kulturoplevelser af høj kvalitet, som man ikke kan finde andre steder i Aabenraa. Derfor kan man også være frivillig på flere måder, alt efter hvad man interesserer sig for.

Som frivillig kan du blive en del af:

NygadeHuset koncerter

NygadeHuset børne- og familiearrangementer og aktiviteter 

NygadeHuset køkken

NygadeHuset kreative værksteder   

- RepairCafé Aabenraa, foredrag, m.v.

Eller måske du har en interesse eller ide til en god aktivitet eller et arrangement, som ikke er på vores program endnu?  NygadeHuset er et sted, hvor gode ideer får plads til at vokse og blive ført ud i livet. Som frivillig har du mulighed for at komme med ideer til nye frivillige-projekter i NygadeHuset.

Hvad tilbyder vi:
Som det første, bliver du grundigt introduceret til huset, regler og det at være frivillig i huset ( Du kan desuden læse mere om de generelle retningslinjer, love og regler for frivillige her. )
Du bliver en del af et team med glade mennesker
Du kan få erfaringer og kompetencer til dit cv
Du møder nye spændende mennesker og skabe nye venskaber
Du er med til at afvikle et hav af koncerter og andre fede arrangementer
En årlig frivillig-fest og en årlig udflugt

NygadeHuset frivillig værdier
NygadeHuset er i høj grad baseret på frivillige ildsjæle, der med deres kreative, skæve, sjove og anderledes ideer skaber kulturelle oplevelser for vores mange gæster og brugere. Vi mener, at de frivillige er med til at sikre, at NygadeHusets tilbud har en høj standard og at de er alsidige og mangfoldige.  Vores værdier er bygget omkring et godt værtskab, ansvarlighed, holdånd, fællesskab, gensidig respekt, samarbejde og samskabelse. 

For at kunne betragtes som en del af frivillig-teamet på NygadeHuset skal du have min. 3 vagter hvert halve år (januar til juli + august til december). Opfylder du ikke det antal, er vi nødt til at give din plads til en anden, sådan at vi er sikre på, at der er frivillige nok, til at afvikle NygadeHusets koncerter, fællesspisninger, familie arrangementer osv.

Hvis du kan nikke genkendende til ovennævnte, så er du allerede godt på vej som frivillig på NygadeHuset :-)

Send et par ord om dig selv og hvilke aktiviteter, du kunne tænke dig at hjælpe med til ved at udfylde dette: PDF eller word-dokument. Send det til nste@aabenraa.dk . Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til Nina på tlf. nr.: 2372 2304 , hvis du har spørgsmål eller kigge forbi Nygadehusets kontor.

OBS: Vi gør opmærksom på, at der pt. er en mindre venteliste for at komme i betragtning som hjælper.