Repair Café Aabenraa

Du kan få hjælp til at få repareret dine ting, så kom et smut forbi til Repair Café. Godt for miljøet og pengepungen. Repair Café Aabenraa er et bæredygtigt udviklingskoncept, hvor frivillige ildsjæle hjælper lokale borgere, så de selv kan reparere ødelagte ting som fx. tøj, elektronik eller små møbler som ellers ville være blevet smidt ud.

Indhold

  Hjælp til selvhjælp, når noget går i stykker!

  Vi køber ofte nyt, når tingene går i stykker - noget, der er dyrt for både pengepungen og klimaet. I stedet for at smide det ødelagte ud eller have det liggende ubrugt i skabe og skuffer, kan du nu få hjælp til selv at reparere sine ting på NygadeHuset.

  Fungerer din støvsuger ikke længere, er hanken faldet af din taske eller ynglings kop, eller er brugsanvisningen til at samle den nye cykel uforståelig? Repair Café er hjælp til selvhjælp - det betyder at du med assistance fra caféens frivillige, selv skal reparere tingene i Repair Caféens åbningstid alle tirsdage i lige uger fra 17 - 19. 
  Vil du have noget fikset, så skal du være mødt op senest 18.30 så vi kan nå at kigge på din genstand.

  Repair caféen foregår i NygadeHuset.

  Det med småt:

  Kræver din reparation reservedele eller specielle materialer, skal du selv medbringe det. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så hjælper vi gerne med hvad du skal skaffe.

  Repair Café Aabenraa modtager ingen betaling for hjælp til reparation og de frivillige er ikke professionelle, men venlige mennesker der bruger deres fritid på at hjælpe dig.

  Repair Café Aabenraa kan ikke give garanti på reparationer, men vi vil gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig.

  Medbringer du en støvsuger, så må du gerne lade posen blive hjemme, og fjerne det værste støv før fra den før du kommer.

  Eksempler på hvad vi kan hjælpe med:

  • Mindre elektriske husholdnings-apparater
  • Lamper
  • Legetøj
  • Tøj. fx. lapper, knapper og lynlåse.
   Vi kan også lægge bukser og gardiner op
  • Cykler
  • Mindre møbler, der skal samles eller repareres
   vi kan hjælpe med at skifte greb og ben
  • Ting der skal limes eller skrues sammen
  • Og mange andre ting.
   - Bare spørg os, så ser vi om det kan lade sig gøre.