Om NygadeHuset

NygadeHuset er et moderniseret og velfungerende kulturcenter for borgere og gæster i Aabenraa og omegn. Bygningen blev totalrenoveret i 2002 og fremstår idag som et smukt hus, hvor flotte detaljer fra tiden som Nygade Skole er bevaret.

  Aktivitetshuset er indrettet med god tilgængelighed for alle, og er suppleret med gode opholdsarealer og parkeringsmuligheder. NygadeHuset danner ramme om et bredt udbud af kulturelle tilbud.

  Huset er kommunalt og råder over ca. 2.000 m2 og har ca. 45.000 brugere om året.  

  Trådløst netværk
  Der er installeret trådløst netværk i alle lokaler i NygadeHuset. Således kan man anvende sin egen computer til at gå på Internettet - både i forbindelse med mødevirksomhed eller på egen hånd. Ønsker du at benytte kulturhusets netværk, skal du blot henvende dig til en af medarbejderne eller orientere dig via opslagstavlen i huset. 

  Handicapvenlighed
  NygadeHuset prioriterer, at det skal være nemt for handicappede at færdes rundt i huset. Der er lift til hoveddøren. Der er elevator til alle etager. Der er ingen fodtrin og dørtærskler. Der er toiletter på alle etager. Udenfor hoveddøren er der desuden særlig parkeringsplads til handicappede. Læs mere her.

  Parkeringsmuligheder
  Der er gode parkeringsmuligheder på såvel Nygade; som på byens store parkeringsplads ved siden af NygadeHuset. Det er gratis dog tidsbegrænset - på den store p-plads er begrænsningen 3 timer.

  Sidst opdateret 29.05.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Nygadehuset Nygade 23 A 6200 Aabenraa mail@nygadehuset.dk